Even voorstellen: Steven van der Pauw

Even voorstellen: Steven van der Pauw

19 januari, 2021

“Ik behandel met name mensen met klachten aan hun nek of rug. Wat ik erg leuk vind is dat je snel resultaat kan boeken. Mensen gaan al na één behandeling met minder klachten naar huis.”

Trots op mijn team

“Naast het werken in de praktijk, besteed ik ook tijd aan het werken aan de praktijk. Dat wil zeggen dat ik continue bezig ben met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en de patiënttevredenheid binnen onze praktijk.

Ik ben er erg trots op dat we zo’n mooie praktijk hebben opgebouwd, met verschillende vestigingen. Dat we volgens onze patiënten zo’n leuk en enthousiast team vormen, dat maakt me extra trots.”

Drie keer per week actief bezig

“Ik woon in Veenendaal, vlakbij het bos, waar ik twee keer per week een stuk ga hardlopen. Naast het hardlopen doe ik ook één keer in de week aan krachttraining. Uiteraard raad ik, als manueel therapeut en sporter, iedereen aan om zeker drie keer per week actief te zijn. Een voorkeur is om met verschillende activiteiten bezig te zijn en voldoende rust te nemen tussendoor.”

In het weekend lekker kokkerellen op de ‘black bastard’

“Doordeweeks ben ik heel bewust bezig met gezonde voeding. In het weekend laat ik dat wat meer los, maar daar is het natuurlijk ook weekend voor. Maar het komt ook door mijn hobby, namelijk koken op de Black Bastard/bbq. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te proberen. Naast het koken kom ik in m’n vrije tijd graag in Amsterdam. Altijd wat te beleven en leuk om het weekend door te brengen.”