Over ons

Over ons

Paramedisch Instituut Rembrandt is in 2000 opgericht als fysiotherapiepraktijk op de Rembrandtlaan in Veenendaal. In de jaren die daarop volgden, is de praktijk tot bloei gekomen en gegroeid tot zijn huidige formaat.

Momenteel heeft Paramedisch Instituut Rembrandt 4 locaties: op de Synagogestraat in Veenendaal, één op de Kerkewijk in Veenendaal, één in Duiven en als laatste een in Amerongen. Alle fysiotherapeuten die bij ons werkzaam zijn, hebben vaak nog een extra specialisatie binnen de fysiotherapie gevolgd. Daarnaast begeleiden wij in de praktijk geregeld stagiairs van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht.

De praktijk heeft diverse samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld Gezondheidscentrum de Zwaai in Veenendaal en Roessingh Research and Development in Enschede.

Paramedisch Instituut Rembrandt waardeert uw oordeel over de, door ons verleende, fysiotherapeutische behandelingen. Daarom maken wij gebruik van tevredenheidsonderzoeken onder onze patiënten. Op deze manier proberen wij onze service constant te evalueren en te verbeteren.

Onze specialisten

Esther Beker
Frans Snijder
Arno Vriezekolk
Rianne Doorn
Leonie Brink
Zyrian Barzinji
Monique van Barneveld
Yvonne Blomsteel
Peggy Geerdinck
Lennard van Zuijlen
Marjolein van Keulen
Bas van Silfhout
Niels van der Schee
Marthijn van Leijenhorst
Patricia van As
Wendy van der Zwan
Jose van Leeuwen
Gerlinda van Es-Wolswinkel
Sander van de Hoef
Roel Heestermans
Steven van der Pauw
Charlotte Groeneveld
Marieke Bloo-van der Meer