Leer fysiotherapeut Francis Vernooij nog beter kennen…

Leer fysiotherapeut Francis Vernooij nog beter kennen…

21 juli, 2020

Ook deze maand stellen wij een collega aan u voor door middel van een snelle vragenronde. Dit keer is het de beurt aan Francis ! Zij vertelt u hoe zij in beweging blijft, waar ze trots op is, wat haar lekkere maar ook meest slechte gewoonte is en wat haar kenmerkt als fysiotherapeut. 

Naam; Francis Vernooij
Functie; fysiotherapeut bij Rembrandt fysiotherapie

  1. Hoe gezond leef je zelf en waar let je op? Ik let op mijn voeding en sport 4-5x in de week. Ik pak als het kan vaak de fiets. Ik drink geen frisdrank, maar het liefst de hele dag verse gember of munt thee 😊
  2. Wat doe je aan beweging? Ik fitness, doe aan hardlopen, ga graag wandelen en speel af en toe een partijtje voetbal.  ;]
  3. Wat is je meest slechte gewoonte? Ik ben dol op  gele M&M’s
  4. Wat is je favoriete bezigheid in je vrije tijd? Uiteten gaan en kletsen met vriendinnen.
  5. Heb je kinderen? Heb je een relatie? Huisdieren? Ik heb 2 katten; pebbels en jillz.
  6. Wat kenmerkt jou als persoon? Ik ben sociaal en ga voor mensen waar ik om geef door het vuur.
  7. Wat kenmerkt jou als therapeut? Ik sta klaar voor patiënten en probeer ze altijd met een glimlach uit te zwaaien na een behandeling.
  8. Waar ben je trots op? Op mijn doorzettingsvermogen.
  9. Wat krijg je vaak te horen van je patiënten? Dat ik op tijd ben voor de behandeling en ze me een fijne therapeut ben; een luisterend oor en goed in het behandelen van chronische klachten.
  10. Heb je nog een gezondheidstip/beweegtip? Probeer elke dag te genieten van de mooie natuur om ons heen. Maak een mooie wandeling en kijk om je heen, dat maakt het bewegen zoveel fijner.