Topzorgprogramma voor sport, arbeid en gezondheid

Topzorgprogramma voor sport, arbeid en gezondheid

14 juli, 2020

Bent u onvoldoende of misschien niet aanvullend verzekerd en heeft u toch fysiotherapie nodig? Rembrandt fysiotherapie en revalidatie denkt graag met u mee! Wij kunnen u namelijk helpen door het aanbieden van het Topzorgprogramma! 

Het topzorgprogramma

Wanneer u veel sport of werkt, loopt u kans op verschillende blessures of werkgerelateerde klachten. Wanneer u niet aanvullend of voldoende verzekerd bent voor fysiotherapie, kan het zijn dat uw herstel vertraging oploopt wanneer u door de reguliere behandelingen heen bent. Met het topzorgprogramma wat zich richt op sport, arbeid en uw gezondheid bieden wij mogelijkheden om toch te blijven werken aan uw herstel!  Het topzorgprogramma is een fysiotherapeutisch programma van 6 tot 12 weken gebaseerd vanuit de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Topzorg, ook wanneer u niet verzekerd bent

Aan de hand van een intake, fysiotherapeutisch onderzoek en metingen bepaalt de fysiotherapeut samen met u welke zorg u nodig heeft. Het topzorgprogramma biedt u die zorg die aansluit op uw doelen. U betaalt periodiek en alleen die zorg die u nodig heeft!

Snel weer aan het werk of aan het trainen door het topzorgprogramma

U bent natuurlijk gebaat bij een spoedig herstel. Zeker wanneer sport, werk en uw gezondheid hier onder lijdt. Onze specialisten kennen het menselijk lichaam door en door. Zij kunnen u daarom met begeleidende training en oefeningen helpen om uw herstelproces te verkorten. Hierdoor bent u sneller weer aan het werk en doet u binnen korte tijd weer voorzichtig mee met de trainingen op uw sportclub of vereniging. 

Neem contact op voor een spoedig herstel

Kunt u ook niet wachten om weer aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op. We gaan dan samen kijken naar de mogelijkheden en wensen. U bent sneller weer actief en dat is precies ons doel!  Bel 0318 512 548 voor een afspraak, stuur een e-mail naar info@pmirembrandt.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.