Roel in Baku, dag 4 matchday!

Roel in Baku, dag 4 matchday!

12 juni, 2015

Dag 4: Matchday

Gistermiddag zijn we weer naar de training geweest in het binnenbad en even een half uurtje getraind tegen de Italiaanse dames, goed partijtje en goed om te weten dat ze niet veel beter zijn dan wij.

In de avond na wat overlegjes met de synchroon en NOC zijn we met de staf gaan basketballen tegen een Spaanse staf, ging er fanatiek op!

Vandaag ben ik vroeg op gestaan, omdat de meisjes het duet moesten zwemmen van de synchroon. Dit is er goed gegaan, met een negende plaats zijn ze gekwalificeerd voor de finale rondes!
Daarna ben ik meteen doorgestoken naar de waterpolo arena waar de dames moesten spelen tegen Israël. Van te voren was al gezegd dat dit een leuke opwarmer zou zijn voor morgen tegen de Grieken. Dit bleek ook zo te zijn, na een nerveuze start is de stand op 29-1 uitgekomen. Prima resultaat en op naar morgen!

Leuk detail is dat er continue camera’s op ons staan gericht terwijl je op de bank zit (toch wel beetje gek), we kunnen op een groot scherm de herhaling van het doelpunt kijken en thuis kan iedereen diezelfde beelden live kijken via de livestream!

Na de waterpolo wedstrijd zijn we weer overgestoken naar het synchroonzwemmen omdat Nederland weer moest zwemmen bij de groepen! Daar is nog geen uitslag van, want er moet morgen nog meer gezwommen worden.

Al met al een lange dag, die vanavond nog vervolgd wordt met de openingsceremonie! Zoals het er nu uit ziet loop ik mee met de sporters! Maar dat horen jullie morgenavond weer!

Groeten uit Baku!