Even voorstellen: Arno Vriezekolk

Even voorstellen: Arno Vriezekolk

16 februari, 2021

Naam: Arno Vriezekolk, MSc.

Functie: Fysiotherapeut, Orthopedisch Manueel Therapeut (specialisatie orofaciale fysiotherapie), Extern adviseur/ examinator Fontys Paramedische Hogeschool.

 

“Ik zoek de samenwerking op met andere zorgverleners om optimale patiëntenzorg te kunnen verlenen.”

 

Actief en sportief

“In mijn dagelijkse leven probeer ik over het algemeen gezond te leven door te letten op mijn voeding en ik probeer drie keer per week te sporten. Ik ben vooral bezig met hardlopen, wielrennen en mountainbiken. Op sportgebied moet ik wel toegeven dat ik niet goed tegen mijn verlies kan. Dit is wel mijn meest slechte gewoonte.”

 

Geniet van het leven

“Naast sporten hou ik ervan om samen met mijn vrouw uit eten te gaan of een bezoekje aan een museum of het theater. Wat mij als persoon kenmerkt is dat ik sociaal en sportief ben. Daarnaast hou ik niet van afwachten en zou ik mezelf als ondernemend beschrijven met veel doorzettingsvermogen!”

 

Werk als fysiotherapeut

“Ik ben altijd open en toegankelijk en ik luister goed naar de patiënt. Zo krijg ik vaak te horen dat ik prettig in de omgang ben en dat ik de klachten van patiënten serieus neem. Zoiets geeft mij motivatie!

Ik zoek de samenwerking op met andere zorgverleners om optimale patiëntenzorg te kunnen verlenen. Pas wanneer ik aan de verwachtingen van de patiënt heb voldaan, dan pas ben ik trots.

Als afsluitende tip: Gezondheid en beweging gaan altijd samen met ontspanning.”