Roel in Baku, Yes we dit it!

Roel in Baku, Yes we dit it!

16 juni, 2015

Dag 7: Yes, we did it!!
Vandaag was de dag dat we om half 9 tegen Hongarije moesten knallen!! EN DAT DEDEN WE!! 14-9 winst! We hebben een goede wedstrijd gespeeld, waarbij we in de derde part op voorsprong kwamen en vol erover heen gingen! We moesten met 4 doelpunten verschil winnen om tweede te worden in de poule, ik werd helemaal gek! Ik kreeg zelfs een waarschuwing van de scheidsrechter..! Maar wat hebben de meiden hard gewerkt, wat een discipline om zo in de systemen te blijven werken en zo goed te werken voor elkaar! Dit hebben we nodig, de flow..

Oja, synchroonzwemmen hadden we ook nog vandaag. Vanochtend finale van het duet, ging goed met de tweeling en ze hebben naar hun kunnen gepresteerd en netjes 10e geworden! Na deze finales moest ik nog even behandelen en gelijk door naar de training van de waterpolo, uiteraard nog even nuttig geweest in het water en daarna meteen terug naar het dorp om te eten en weer te behandelen. De schoonspringers hadden ook al getraind en al een blessure! Door al dit behandelen kwamen ik en de dokter te laat voor de finale ronde van de groepen bij synchroon, maar wel weer achteraf nuttig geweest met het oog op morgen. De laatste dag van synchroon! Vervolgens waren de meiden van waterpolo te laat voor de wedstrijd, maar de Hongaren ook. Oorzaak: politie escort die met 25km/h op de buslijn rijdt. De Hongaarse coach ging volledig uit zijn plaat en de meiden renden de kleedkamer in, het leuke was dat de onze rustig aan kwamen sjokken en gingen omkleden. 1-0 voor!!

Maar!!!
We zijn er nog niet! Morgen om 12:15 tegen Duitsland die we moeten winnen, wat ook in de lijn der verwachting ligt. Dan de kwartfinale tegen de Italianen die derde zijn geworden in de andere poule. Dan ligt de halve finale klaar.