Roel in Baku, dag 3 het wordt serieus!

Roel in Baku, dag 3 het wordt serieus!

11 juni, 2015

Dag 3: Het wordt serieus

Dag 3 het wordt serieus, gistermiddag heb ik een rustige middag gehad, ik ben in het appartement gebleven om een synchroondame te helpen, m’n eerste werk!! Vervolgens lekker in de gym geweest en mezelf even goed in het zweet gewerkt. Daarna even een rondje door het dorp gelopen en in een andere eetzaal terecht gekomen waar de Azerbeidzjaanse specialiteit is, dus wat vlees geprobeerd en zitten uit puffen op een klein leren krukje, zoals ze dat hier gewend zijn.
De meiden heb ik weer ontmoet in de main dining room en werd ik meteen aan het werk gezet, 3 klantjes! Geen grote blessures maar de kleine dingetjes gaan nu wel komen.

De volgende ochtend de meiden weer gewogen en het fitheidscijfer genoteerd en naar de training. Vandaag trainen we in het binnenbad! Super mooie accommodatie, met 2x een vierkante bak van 25m bij 25m, een wedstrijdbad voor zwemmen en synchroon en een torenbad! Uiteraard heb ik weer mee gezwommen en een half uur op de midachter gelegen om te stoeien met de midvoors! Ik heb het vermoeden dat dit wel wat krassen heeft opgeleverd..!