Roel in Baku, dag 2

Roel in Baku, dag 2

10 juni, 2015

Dag 2:

Gisteren was een lange dag, na 4 uur slaap en 2x trainen (en 4x eten..!) lagen onze meiden om half 11 al lekker op bed. Dan is het tijd voor de staf om weer vooruit te kijken. De planning wordt gemaakt en de transfers naar het zwembad en terug besteld. Vervolgens maak ik met d’r arts en de trainsters van de synchroon en waterpolo afspraken waar wij zullen zijn de volgende dag. Een bijzonder feit is dat in beide teams geen enkele blessure melding of pijntje is geweest, een unicum! Maar, zal dat aan mij liggen of zijn ze echt zo fit..?

Rond een uur of half 11 horen we en zien we enorme lichtflitsen en vuurwerk, we kijken op ons balkon en zien dat ze in het olympisch stadion de openingsceremonie aan het oefenen zijn, ziet er niet verkeerd uit!

Uiteindelijk gaat de waterpolostaf nog een een borreltje drinken en sterke verhalen vertellen. Uiteindelijk wordt het weer laat, maar 9 uur ontbijt is best lekker. En oja, op de terugweg naar ons appartement nog even een pizzapuntje en Magnum gehaald, gewoon omdat het kan!

Voor de training hebben we een video analyse gedaan van de wedstrijd tegen Australië en ze hebben uitgesproken dat onze doelstelling een medaille is!!
Daarna hebben we weer heerlijk getraind in de zon en uiteraard zelf mee getraind met de meiden! Pittig gezwommen en veel manmeer gespeeld! Dus lekker stoeien met de dames! Ik merkte dat ze best fit zijn, niet bang om hard te pressen en te verdedigen! Ze probeerden mij ook aardig moe te maken! Maar het is goed om te zien dat de dames weer energie krijgen en langzaam beginnen te wennen aan de warmte!
Vanavond train ik niet mee, ik blijf in het appartement om een synchroon meisje te zien, want die liggen al vroeg op bed.

Tot zover weer vandaag! We’ll see you in Baku!