Betrokken fysiotherapeuten!

Betrokken fysiotherapeuten!

05 maart, 2015

Ken je dat? Je loopt eigenlijk al te lang met wat pijntjes. Het zal wel weer overgaan toch?! Misschien even een weekje wat rustiger aan doen. Maar ik merkte dat de pijntjes bleven. Misschien wel erger werden. Soms is wat rust genoeg, maar meestal niet. Meestal weet je zelf al lang beter. Zo ook deze keer. Op advies van de huisarts maakte ik een afspraak bij één van de specialisten van Paramedisch Instituut Rembrandt. Kortweg PMI Rembrandt Wilfried Polman.

PMI Rembrandt, betrokken fysiotherapeuten! Maar wat is dat dan? Betrokken zijn. Betrokken. Of betrokkenheid geeft een bepaalde band weer. Verbondenheid. Als specialist betrokken zijn bij de organisatie waarvoor je werkt. Maar als specialist ook betrokken zijn bij je patiënten, de mensen waar je zorg aan verleent. Verder kun je maatschappelijk betrokken zijn. Meedoen en geïnteresseerd zijn in de samenleving. Dit is natuurlijk zeer nauw verbonden met het bestaansrecht van PMI Rembrandt.

Tijdens mijn behandelingen heb ik ervaren dat de specialisten van PMI Rembrandt zeker betrokken zijn. Er wordt goed naar je geluisterd en de klachten worden nauwkeurig nagelopen. Je kunt rekenen op een persoonlijke en mensgerichte benadering, waarbij professionaliteit geborgd blijft. Dus naast betrokken zou ik de specialisten ook nog betrouwbaar en bekwaam willen noemen. De vele oefenmogelijkheden maken het mogelijk om te variëren in je herstel. Net wat er voor nodig is om spoedig te herstellen. Ik heb het hele traject als zeer prettig ervaren. En dankzij de adviezen die ik heb meegekregen zijn mijn klachten niet meer terug gekomen. Heb jij ook een zorgvraag? En heb je daarbij behoefte aan betrokkenheid? Neem dan eens contact op met PMI Rembrandt of loop eens binnen bij één van de twee locaties aan Synagogestraat of Kerkewijk.

Wilfried Polman