PMI Rembrandt fysiotherapeuten nu ook in Duiven

PMI Rembrandt fysiotherapeuten nu ook in Duiven

08 februari, 2018

Deze week is het dan zover, de fysiotherapeuten van ParaMedisch Instituut Rembrandt zijn nu ook te vinden in Duiven. Maar waarom gaan we een vestiging openen in Duiven? En wat heeft PMI daar te bieden. In deze blog beschrijf ik vier redenen voor deze volgende stap.

  1. Schitterend nieuw pand op een mooie locatie

We zullen zitting gaan nemen in het hagelnieuwe gezondheidscentrum ’t Reinhart, aan Spoorallee 26 te Duiven. Een prachtige en gloednieuwe pand (zie foto), waar het aan niets ontbreekt. De praktijk zal bestaan uit een drietal behandelkamers en een grote oefenzaal, geschikt voor oefentherapie en revalidatie.

  1. Goede samenwerking mogelijkheden

In gezondheidscentrum ’t Reinhart zijn naast PMI, een tweetal huisartsen, een podoloog, een caesar therapeut, een psycholoog en nog velen meer te vinden. Dit biedt unieke mogelijkheden tot samenwerking waardoor de patiëntgerichte zorg centraal kan komen te staan. Het gericht verwijzen wordt door deze clustering vergemakkelijkt.

  1. Nog beter bereikbaar voor onze patiënten

Onze patiënten blijken van ver te komen voor de door ons geboden specialistische zorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoofdfysio. Door ons nu ook buiten de “Gelderse Vallei” te vestigen zal het voor een aantal van hen gemakkelijker zijn gebruik te kunnen maken van de door ons geleverde specialistische zorg. Vanuit de vestiging in de Duiven zullen wij ons richten op regio de Liemers en Arnhem.

  1. Verder groeien / invulling geven aan ambities

PMI Rembrandt is een ambitieuze praktijk. Wij willen onszelf en onze expertises blijven ontwikkelen. Dat doen wij door middel van cursussen en opleidingen. Daarnaast willen wij verder groeien in het verzorgingsgebied dat wij bedienen. De onlangs geopende praktijk in Amerongen en nu ook de nieuwe vestiging in Duiven geven invulling aan deze ambitie.

PMI Rembrandt staat voor betrokken fysiotherapeuten, die met aandacht, kwaliteit en plezier samenwerken. Tevreden patiënten, dáár doen we het voor! En vanaf volgende week ook in Duiven, maak een afspraak met één van onze therapeuten!