Leer fysiotherapeut Niels (nog) beter kennen!

Leer fysiotherapeut Niels (nog) beter kennen!

05 augustus, 2020

Kent u Fysio- en Manueel therapeut/ locatiemanager van onze locatie in Amerongen Niels al? Misschien bent u zelfs wel onder behandeling bij hem, maar hoe goed kent u hem echt? Deze maand vuurden wij de inmiddels bekende vragenronde op hem af… Weet u bijvoorbeeld waar Niels ’s avonds vaak te vinden is? Of dat hij heel goed weet wanneer u uw prioriteiten binnen het behandeltraject even een weekje op een zijspoor hebt gezet? Lees Niels zijn antwoorden snel hieronder!

Hoe gezond leef je zelf en waar let je op?

Ik ben graag in beweging en probeer in mijn vrije tijd veel aan sport te doen. Op het gebied van beweging zit het dus denk ik wel goed. Gezond eten is nog wel een aandachtspuntje.

Wat doe je aan beweging?

Voornamelijk balsporten Met een competitie element. Veldvoetbal, zaalvoetbal, tennis, golf, enz. Doordat dit allemaal even stil ligt heb ik noodgedwongen een paar hardloopschoenen gekocht. Dit valt nog erg tegen.

Wat is je meest slechte gewoonte?

Onze voorraadkast is altijd goed gevuld met chips, snoep, chocola.. daar ben ik ’s avonds nog wel eens te vinden.

Wat is je favoriete bezigheid in je vrije tijd?

Ik heb meerdere favoriete bezigheden. Ik ga graag op stap met het gezin, uit eten, afspreken met vrienden, voetballen, enz. Maar af en toe een avondje op de bank Netflixen gaat ook erg goed.

Heb je kinderen? Heb je een relatie? Huisdieren?

Mijn vrouw Esther en ik hebben samen drie kinderen, een zoon (4) en twee dochters (3 en 1).

Wat kenmerkt jou als therapeut?

Betrokken. Ik wil erg graag dat het snel beter gaat met een patiënt, lukt dit niet dan frustreert mij dat enorm.

Waar ben je trots op?

Mijn mooie gezin. Daarnaast ben ik erg trots op onze mooie locatie en het superteam dat we hebben in Amerongen.

Wat krijg je vaak te horen van je patiënten?

Ik heb deze week niet zoveel kunnen oefenen want…

Heb je nog een gezondheidstip/beweegtip?

Ga op een zoek naar een sport of activiteit die u echt leuk vindt om te doen. Zo houd u het makkelijker vol en wordt het geen verplichting. Ook met iemand samen gaan maakt het (vaak) leuker.