Help ons door uw mening te geven!

Help ons door uw mening te geven!

09 mei, 2015

Beste lezers,

Als fysiotherapiepraktijk streven wij steeds naar zo goed mogelijke fysiotherapeutische zorg. We vinden het daarom belangrijk om de kwaliteit van onze geboden services te monitoren. Als we weten op welke vlakken we het goed doen, of waar misschien nog ruimte voor verbetering is, kunnen we daar iets mee.

Een van de manieren om die kwaliteit te meten is door u, onze patiënten, te vragen om tevredenheidsenquêtes in te vullen. We kennen binnen onze praktijk al sinds jaar en dag de digitale enquête, die u toegestuurd kunt krijgen als uw e-mailadres bij ons bekend is. Hieruit kunnen we al een hoop zinvolle informatie halen.

Het lastige aan een digitale enquête is dat deze niet bij iedereen aankomt. Denk aan mensen, die het internet niet of nauwelijks gebruiken, of mensen die hem vergeten in te vullen. Voor dat probleem hopen we nu een oplossing gevonden te hebben!

Vanaf heden liggen op beide locaties van de praktijk vragenlijstjes, waarop u uw positieve en negatieve feedback kunt geven. Het kan gaan om indrukken over uw therapeut, maar ook over randzaken zoals bereikbaarheid van de praktijk, de vervoersservice, hygiëne, etc… De lijstjes liggen op de leestafel en kunnen anoniem in de bijbehorende “brievenbus” gedeponeerd worden.

Het gebruik van deze papieren vragenlijsten is op proef tot en met 22 mei. Op 22 mei hebben wij met de praktijk een overleg, met als thema “kwaliteit”. Dan zullen we de proef evalueren en beslissen of we de lijsten zullen blijven gebruiken.

Help ons dus alstublieft door een vragenlijst in te vullen! We zullen u middels deze blog op de hoogte houden van de vervolgstappen op dit thema.

Alvast bedankt!