Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal

Paramedische instituut Rembrandt uit Veenendaal is sinds de oprichting in 2000 uw ervaren specialist als het gaat om fysiotherapie in Veenendaal. Wij werken in fysiotherapie Veenendaal met een team van 11 specialisten die allemaal hun eigen specialisatie hebben binnen fysiotherapie. Daarnaast zijn ze aangesloten bij specialisten netwerken om u elk moment voor elk klacht van advies te voorzien.

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan uw spieren, zenuwen, gewrichten en banden. Fysiotherapie wordt toegepast als u bijvoorbeeld klachten heeft over uw houding of bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen bijvoorbeeld komen door uw werk of sport. Onze fysiotherapeut uit Veenendaal adviseert, behandelt en begeleidt u, zodat u weer optimaal uw dagelijks leven kunt voortzetten. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Specialisaties van onze Fysiotherapeuten

Bij Paramedische Instituut Rembrandt zijn er verschillende specialisaties waarvoor u bij ons terecht kunt:

Behandelvormen door onze Fysiotherapeuten in Veenendaal

Onze fysiotherapeuten in Veenendaal passen bij elke klacht de juiste behandelvorm toe. Binnen Paramedische Instituut Rembrandt werken wij met verschillende behandelvormen, bijvoorbeeld Dry Needling. Dry Needling wordt toegepast als bijvoorbeeld uw bilspier is verrekt. Dry Needling is een behandelmethode waarbij de fysiotherapeut gebruik maakt van speciale naalden om de spieren aan te prikken om ze vervolgens te laten ontspannen. Op basis van uw klachten, bepaald de fysiotherapeut welke behandelvorm het best bij u past. Heeft u bepaalde klachten en bent u benieuwd welke behandelvormen en oorzaken daar eventueel bij passen? Klik dan eens op het lichaamsdeel waar u last heeft en kom er direct achter. 

Bezoek PMI Rembrandt in Veenendaal

Paramedisch Instituut Rembrandt heeft twee locaties binnen Veenendaal, op de Kerkewijk en de Synagogestraat. Al onze locaties zijn rolstoel toegankelijk en ook buiten kantoortijden geopend. Om u de beste zorg te verlenen werken wij nauw samen met huisartsen, specialisten en andere zorgverleners rondom Veenendaal. Bent u op zoek naar fysiotherapie in Veenendaal? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.