Topzorgprogramma voor Sport, Arbeid en Gezondheid

Topzorgprogramma voor Sport, Arbeid en Gezondheid

Als u een actieve sporter bent is de kans op blessure hoger. Sommige blessures zijn zo zwaar dat u een aantal wedstrijden niet mee kunt spelen, of zelfs een aantal dagen/weken niet op het werk kunt verschijnen. Soms is er dan een operatie nodig. De kans is echter groter dat u fysiotherapie nodig heeft. Maar wat nou als u daar niet aanvullend voor verzekerd bent?

Sportzorg op maat ook wanneer u niet verzekerd bent

Paramedisch Instituut Rembrandt helpt u graag door het aanbieden van het PMI Topzorgprogramma! Een fysiotherapeutisch programma van 6 tot 12 weken gebaseerd vanuit de meest recente wetenschappelijke inzichten. Gericht op sport, arbeid en gezondheid!

Aan de hand van een intake, fysiotherapeutisch onderzoek en metingen bepaalt de PMI professional samen met u welke zorg u nodig heeft. Het PMI Topzorgprogramma biedt u zinnige zorg die aansluit op uw doelen. U betaalt periodiek en alleen die zorg die u nodig heeft!

Snel weer aan het werk of aan het trainen

U bent natuurlijk gebaat bij een spoedig herstel. Onze specialisten kennen het menselijk lichaam door en door. Zij kunnen u daarom met begeleide training en oefeningen helpen om uw herstelprocedure te verkorten. Hierdoor bent u sneller weer aan het werk en doet u binnen korte tijd weer voorzichtig mee met de trainingen. Daarnaast zorgen sportmassages voor betere doorbloeding van de spieren. Ook dit draagt bij aan een sneller herstel.

Neem contact op voor snelle herstel na blessure

Kunt u ook niet wachten om weer aan de slag te gaan? Neem dan snel contact met ons op. We gaan dan samen kijken naar de mogelijkheden en wensen. U bent dan sneller weer actief en dat is precies ons doel.

Gerelateerde specialisten

Arno Vriezekolk